Impresszum, jognyilatkozat

Szeretnénk felhívni a figyelmét a következőkre:

Jelen honlapot a Litus Transfer Kft., 1173 Budapest 538. utca 26. Adószáma: 25159833-2-42., továbbiakban Szolgáltató üzemelteti, és annak tartalmára vonatkozóan szerzői jogait fenntartja. Ennek értelmében Kedves Látogató, a letöltött, illetve kinyomtatott oldalakon Ön továbbra is köteles feltüntetni és megőrizni a szerzői jogra és egyéb szellemi tulajdonjogra vonatkozó megjegyzéseket.

Ön nyilvános vagy kereskedelmi célokra jelen oldal tartalmát sem részben, sem egészben nem terjesztheti, nem módosíthatja, és nem használhatja fel a Szolgáltató előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül. Tudomásul veszi és elfogadja, hogy minden, a honlapon közzétett tartalom, ellenkező kikötés hiányában szerzői jogvédelem alatt áll, és az a Szolgáltató engedélye nélkül az itt leírt feltételektől vagy az adott oldalon található szövegben rögzítettektől eltérően nem használható fel.

Továbbá tájékoztatjuk a Tisztelt Látogatót, hogy honlapunkon közzétett információk, képek és egyéb dokumentumok tájékoztató jellegűek, azok ajánlatnak nem minősülnek, és rájuk vonatkozóan a Szolgáltató a változás jogát fenntartja. További információkért kérjük lépjen velünk kapcsolatba az info@reptersofor.hu oldalon.

msg Kérdése van?

Rólunk

Társaságunk 2014-ben alakult, azzal a céllal, hogy megkönnyítse a reptérre való kijutást és hazajutást. Segítőkész sofőrjeink több éves balesetmentes vezetési rutinnal rendelkeznek.

Reptéri transzfer mellett sofőrszolgáltatást is vállalunk, autóinkkal gyorsan, biztonságosan elérhet az ország bármelyik pontjára. Szolgáltatásainkkal éjjel-nappal állunk rendelkezésére.

Lépjen kapcsolatba velünk most »

Keresés az oldalon és a Google-n

Elérhetőségeink