Liszt Ferenc repülőtér - reptéri transzfer

Lépjen velünk kapcsolatba! Könnyedén kitöltheti a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy hívjon minket a megadott telefonszámok valamelyikén.

Sok éves tapasztalattal magunk mögött vállalunk országszerte reptéri transzfer szolgáltatást a Liszt Ferenc repülőtér-re, valamint az utasainkat elvisszük a reptérről az ország bármely pontjára is.

Korrekt árakon, minőségi szolgáltatást nyújtunk, mindig időben érkezve a helyszínre. Munkánkat becsülettel és biztonságosan végezzük, mi sem bizonyítja jobban, hogy számos visszatérő ügyféllel rendelkezünk.

Keressen bizalommal, várjuk hívását a +36-20/211-8325-ös telefonszámon, vagy írjon e-mailt az info@reptersofor.hu e-mail címre.

A megadott telefonszámok hívható minden nap 7:00 és 21:00 között.

Ingyenes reptéri transzfer foglalás

Kérjük, hogy amennyiben 12 órán belül lenne szüksége a transzferre, akkor telefonon is hívjon fel minket a +36-20/211-8325 számon.

Megrendelem a vissza útra is.
msg Kérdése van?

Rólunk

Társaságunk 2014-ben alakult, azzal a céllal, hogy megkönnyítse a reptérre való kijutást és hazajutást. Segítőkész sofőrjeink több éves balesetmentes vezetési rutinnal rendelkeznek.

Reptéri transzfer mellett sofőrszolgáltatást is vállalunk, autóinkkal gyorsan, biztonságosan elérhet az ország bármelyik pontjára. Szolgáltatásainkkal éjjel-nappal állunk rendelkezésére.

Lépjen kapcsolatba velünk most »

Keresés az oldalon és a Google-n

Elérhetőségeink