Néhány szóban rólunk

Vállalkozásunkat 2014-ben alapítottuk, azzal a céllal, hogy kiegészítsük azt a szolgáltatást, amit egy klasszikus taxi társaság nem, vagy csak részben tud teljesíteni. Tekintettel arra, hogy sok fővárosi szállást kínáló vendéglátó, szállásadó, vagy egyéb vállalkozás, szeretné a Budapestre érkező vendégeit a reptérről biztonságban szállíttatni, és ezt szeretné kényelmesen, rugalmasan kezelni, biztosítunk egy olyan szolgáltatást, amely az együttműködési megállapodás, valamint a megbízási szerződés értelmében a jelenleg hatályos, „4939 TEAOR” számmal jelzett, belföldi, szárazföldi személyszállítás kategóriába tartozik.

Díjaink ennek megfelelően fix viteldíjak, így kiszámíthatóvá válnak a transzfereink, legyen az személygépkocsival, minibusszal, vagy akár túrabusszal.

Cégünk nem rendelkezik önálló flottával, az oldalunkon található garanciát a szerződéses partnereink vállalják.

A szolgáltatással kapcsolatos nyugta, vagy számlaadási kötelezettség minden esetben a szolgáltatást nyújtó cég, vállalkozás kötelezettsége, kivéve, ha erről külön megállapodás születik a megrendelő, és a Litus Transfer kft. között.

Oldalunkon található online megrendelő lapunk kitöltése az ÁSZF értelmében, szerződéskötésnek minősül, a megrendelő az ott található feltételeket elfogadja, a szolgáltatást nyújtó pedig vállalja.

A www.reptersofor.hu valamint a www.driverbudapest.com oldalakon történő transzfer rendelések fuvarszervezői-diszpécseri szolgálatait a Royal Flotta Kft. végzi.

Sofőrjeink

Autóinkat kizárólag tapasztalt gépjárművezetők vezetik, akik mögött jelentős fuvarozási és szállítmányozási vezetési rutin áll. Társaságunk sofőrjei legalább 10 éves magyarországi és nemzetközi rutinnal rendelkeznek. Sofőrjeinknél alapkövetelmény a hivatásos gépjárművezetői jogosítvány és a Pálya alkalmassági Vizsga II. (PÁV II.) fokozatú vizsgája.

Minden kollégánk legalább egy idegen nyelvet beszél társalgási szinten.

Autóink

Hogy mit kell tudni azokról az autókról, amikkel a Reptéri transzfer szolgáltatásunkat végezzük?

A szerződött partnereink széles körű és márkájú autókkal állnak az Önök rendelkezésére. Reptéri transzfer, és egyéb útra, olyan típusú autókat biztosítunk, amik megfelelnek az érvényben lévő, szigorú szabályozásoknak, természetesen a környezetvédelmi besorolástól kezdődően az évjárati kritériumokon keresztül egészen a csomagtartó méretéig. Fontos megemlíteni, hogy az Ön és utastársai érdekében nem szervezünk gyűjtőfuvarokat.

Rendelését könnyen leadhatja az info@reptersofor.hu e-mailen címen vagy hívhat is minket a +36-20/211-8325-ös telefonszámon.

Reméljük, Önt is hamarosan elégedett utasaink vagy partnereink között üdvözölhetjük!

Ingyenes reptéri transzfer foglalás

Kérjük, hogy amennyiben 12 órán belül lenne szüksége a transzferre, akkor telefonon is hívjon fel minket a +36-20/211-8325 számon.

Megrendelem a vissza útra is.
msg Kérdése van?

Rólunk

Társaságunk 2014-ben alakult, azzal a céllal, hogy megkönnyítse a reptérre való kijutást és hazajutást. Segítőkész sofőrjeink több éves balesetmentes vezetési rutinnal rendelkeznek.

Reptéri transzfer mellett sofőrszolgáltatást is vállalunk, autóinkkal gyorsan, biztonságosan elérhet az ország bármelyik pontjára. Szolgáltatásainkkal éjjel-nappal állunk rendelkezésére.

Lépjen kapcsolatba velünk most »

Keresés az oldalon és a Google-n

Elérhetőségeink